Snel geld lenen

Direct geld nodig en u denk aan snel geld lenen? Vandaag geld lenen is mogelijk met een snelle lening. U kunt binnen 24 uur geld lenen. Wilt u snel een klein bedrag lenen zoals ... Lees meer

Direct geld nodig en u denk aan snel geld lenen? Vandaag geld lenen is mogelijk met een snelle lening. U kunt binnen 24 uur geld lenen. Wilt u snel een klein bedrag lenen zoals 100 of 500 euro of juist 1000, 2500 of 5000 euro? Bekijk hier direct alle soorten leningen, de snelste aanbieders en mogelijkheden voor snel online geld lenen en speciale leenwinkels.


  • Met een minilening kunt u binnen 10 minuten geld lenen. Een minilening aanvragen kan direct bij Saldodipje.nl. Deze aanbieders beloven binnen 24 uur geld op uw rekening, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Die kosten zijn zo’n 25 tot 35% boven op de rente.
  • Lenen zonder extra kosten kan bij Krediet Groep Nederland. Hier kunt een lening aanvragen zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Binnen 20 minuten heeft u antwoord op uw aanvraag en heeft u al uw bewijzen klaar, dan kunt u binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening ontvangen bij een positieve aanvraag.
  • Bij Santander kan je alles binnen 1 of 2 dagen ook wel geregeld hebben. Je kan er lenen vanaf 1500 euro .Als je kiest voor een doorlopend krediet bij Santander van 1500 euro, dan hoef je ook niet alles direct op te nemen van je lening.
  • Heeft u al een creditcard, dan kunt u ook vandaag geld lenen met uw kaart. Wilt u een creditkaart voor de toekomst, vergelijk dan de jaarlijkse kosten voor de creditcard en voor de gespreid terugbetalen faciliteit.
  • Meteen geld lenen kan ook via uw eigen bank. Vraag online rood staan aan. Of ook een andere lening. Meestal kunt u dit wel binnen een week regelen.
  • Wilt u snel cash geld in uw handen en echt snel geld lenen, ga dan ook eens langs bij de Stadsbank van Lening of een andere pandjeshuis in Nederland. Hier kunt u met een onderpand direct cash geld lenen.
  • Wilt u geld lenen om spullen te kopen, bekijk dan de alternatieven zoals spullen kopen en achteraf betalen zonder extra rente te betalen. Dit kan zonder extra meerkosten bij veel webwinkels in Nederland. U betaalt dan een paar weken tot een maand na het ontvangst van uw nieuwe spullen.

Inhoud

Snel online geld lenen

Er zijn meerdere mogelijkheden voor online snel geld lenen. Wilt u snel een klein bedrag lenen, dan kunt u minilening aanvragen. Een minilening kan binnen 10 minuten wel geregeld zijn. Het geld wordt vaak dezelfde dag nog gestort (maar let op: deze lening is wel relatief duur).

Wilt u meer geld lenen of wilt u liever niet zo duur lenen, dan kunt u ook direct een offerte voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aanvragen. Dat kan bij een aantal aanbieders al vanaf 500 euro tot duizenden euro’s. U krijgt meestal vrij vlot uw antwoord en een offerte en als alles vlot loopt dan kunt u bij de meeste aanbieders binnen een week het geld ontvangen.

Wilt u een aanbieder die meedenkt? Dan kiest u voor Krediet Groep Nederland. Zij hebben een scherp aanbod en als u de benodigde documenten direct opstuurt, dan kunt u het geld al na 1 of 2 werkdagen op uw rekening hebben staan. Nederlands Krediet Groep biedt leningen aan van diverse banken uit binnen en buitenland. Zij hebben veel tips en kunnen u bovendien goed adviseren over de leningen.

Snel geld lenen via uw bank

Een makkelijke manier om snel geld te lenen is bij je eigen bank, zoals de ING of Rabobank. U kunt daar vrij snel een flexibel krediet aanvragen of uw rood-staan limiet verhogen. Dat kan gewoon online en in veel gevallen ook gewoon zonder papierwerk. Je bank weet al precies hoeveel geld er binnenkomt elke maand en kan een verzoek binnen 1 tot een paar werkdagen goedkeuren, waarna je direct extra geld kan opnemen.

Het snelst kunt u krediet krijgen door uw rood staan limiet te verhogen of rood staan aan te vragen. Heb je dat nog niet gedaan, dan is het vaak weinig werk om deze limiet te verhogen. Een aantal banken heeft trouwens ook een vorm van continue krediet waarmee je langer rood kan staan en ook meer geld kan lenen. Je kan dit meestal gewoon aanvragen in je online bankomgeving. Dit continue krediet is een vorm van een doorlopend krediet (zie hieronder) en is meestal wel duurder.

Daarnaast kan je bij je eigen bank meestal ook vrij vlot een lening zoals een doorlopend of flexibel krediet of een persoonlijke lening bij je bank krijgen. Daarmee kan je meer geld lenen. Als alle gegevens al bekend zijn bij de bank zoals uw inkomen dan kost je dit geen tot weinig papierwerk. Bovendien kan een lening ook gewoon via uw bank-app geregeld worden. Binnen een of twee werkdagen moet dit toch echt wel geregeld zijn. Let wel op dat de rentekosten vaak wat hoger liggen dan andere aanbieders.


Snel een klein bedrag lenen

Veel mensen die snel geld nodig hebben zitten vaak verlegen om relatief lage bedragen. Het gaat dan om wellicht 100 euro, of enkele honderden euro’s. We hebben het hier over onvoorziene uitgaven en dat mensen dan snel geld nodig hebben om iets te kunnen kopen of iets te vervangen. Heb je echter een groter bedrag nodig, bijvoorbeeld 5000 euro of zelfs hoger, dan kan je dat meestal alleen regelen door een lening aan te vragen zoals een zogenoemde persoonlijke lening, of een flexibel of doorlopend krediet.

Maar er zijn ook andere opties. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om snel iets duurs te verkopen, zoals een auto en er toch in te blijven rijden. Dit heet je auto verkopen en terugleasen. Het is niet hetzelfde als onderpand, want je bent echt de eigendomspapieren kwijt, maar het is wel vergelijkbaar. Daarnaast zijn er ook vaak wel mogelijkheden om snel geld te lenen zonder een lening af te sluiten, bijvoorbeeld om de hypotheek te verhogen of via andere soortgelijke oplossingen.

stands-bank-van-lening

Snel geld lenen met creditkaart

Een andere makkelijke manier om snel geld te lenen is via je creditkaart. Je kan vaak simpel online geld overschrijven via je creditkaart naar je bankrekening. Dat wordt dan per direct gedaan. Je kan het geld vaak binnen een dag, maximaal twee werkdagen op je bankrekening hebben staan.

Je kan met je creditkaart meestal ook geld opnemen. Heb je (nog) geen pin-nummer bij je kaart, dan kan je die online aanvragen. Heb je nog geen creditkaart, deze kan je ook via je bank aanvragen, of u kunt deze ook direct aanvragen bij de ICS – de grootste creditkaartbank van Nederland. U kunt dan kiezen uit verschillende Visa-kaarten en u krijgt standaard meestal 2.500 euro krediet aangeboden.

Snel geld lenen zonder bkr

Er zijn ook mensen op zoek naar snel geld lenen zonder bkr toetsing. Bij de meeste aanbieders van leningen wordt er namelijk toetsing gedaan bij het BKR om na te gaan of je al leningen hebt uitstaan of betalingsachterstanden. Er wordt gekeken of hoe je kredietscore is en of je kredietwaardig bent. Heb je dan een negatieve BKR registratie dan betekent dit dat je betalingsachterstanden hebt uit het verleden, bijvoorbeeld omdat je langer dan drie maanden rood hebt gestaan bij de bank.

Wil je dan toch snel geld lenen met bkr, dan kan dit vaak alleen via minileningen of door je eigen spullen te verpanden. De minileningen hebben als nadeel dat ze erg duur zijn, toch zijn ze erg populair bij mensen met schulden. Spullen verpanden is vaak een betere optie als je niet dieper in de schulden wilt raken en als je goedkoop geld wilt lenen. Dit is een van de meest veilige en snelle manieren om geld te lenen.


Snel geld zonder papieren

Heb je snel geld nodig en cash in je handen, dan kan je dat binnen een paar uur wel geregeld hebben door je spullen te verpanden.  Je laat dan wat van je spullen achter bij een pandjeshuis zoals de Amsterdamse stadsbank en je krijgt dan direct geld mee. Wil je de spullen weer terug, dan lever je het geld inclusief de rente weer in. Spullen verpanden kan in bijna alle grote steden. Je kan denken aan het verpanden van sieraden maar ook een computer, telefoon, scooter, auto of xbox. In veel gevallen moet je wel het aankoopbewijs meenemen.

Snel geld lenen online zonder papierwerk is ook iets waar een groot aantal mensen op zoek naar zijn. Gewoon een online formuliertje invullen en direct geld op je rekening hebben. En het liefst zonder BKR check ook nog. Dat kan, en er zijn aanbieders van deze snelle geld leningen. Dit zijn ook vaak de minileningen, maar deze kosten je toch gauw 25-35 % boven op de leensom en zijn dus erg duur. Ze brengen dus erg veel risico mee.

Spullen kopen en achterafbetalen

Wil je snel geld lenen omdat je nieuwe spullen nodig hebt, dan is het ook een goed mogelijk om spullen te kopen zonder direct te betalen. Een steeds groter aantal winkel biedt dit gratis aan. Je betaalt dan geen rente. Dit is vooral bij online winkels het geval. Je betaalt dan voor je spullen binnen 2 tot 4 weken na ontvangst van de spullen die je hebt gekocht.

Onder andere bij Bol.com is dit mogelijk. Je kiest bij betaling dan voor de optie achteraf betalen. Als je trouwens niet op tijd betaalt dan krijg je een herinnering en daarna een aanmaning. Daar gaat minstens 3 weken overheen zonder dat je extra kosten zoals incassokosten hoeft te betalen, dit gebeurt daarna pas. Zoek je een lening om snel een kapotte laptop te kopen bijvoorbeeld, dan is achteraf betalen in veel gevallen een veel goedkopere optie dan geld lenen.

Let trouwens op dat je geen rente hoeft te betalen. Bij betalen achteraf is dat niet het geval, bij betalen op afkoop is dat wel. Dan loopt de rente vaak snel op. Het afsluiten van zo’n lening kan meestal wel snel, dat is zeker een voordeel. Andere opties zijn overigens winkels die gebruik maken van Afterpay, met die service betaal je alleen extra servicekosten als je in termijnen wilt terugbetalen. Achteraf betalen (binnen 2 weken) is gratis. Heb je dan nog niet betaald, dan krijg je een herinnering en daarna een aanmaning.

Snel Geld lenen met schulden

Heb je een deurwaarder die langskomt of een rekening die meteen betaalt moet worden en heb je daarom snel geld nodig, dan is het vaak ook mogelijk om een regeling te treffen met je schuldeiser. Deurwaarders en de meeste incassobureau’s doen hier niet al te moeilijk over. Dit heet ook wel een betaalregeling treffen.

Wil je een betaalregeling dan moet je wel vaak direct een eerste aanbetaling doen van een deel van de schuld. Bovendien moet je zelf ook vaak een voorstel maken. Bedenk hierbij wat je kan betalen en in hoeveel termijnen. Reken bijvoorbeeld in vier of zes maanden. Soms rekenen incassobureau’s trouwens extra kosten voor een betalingsregeling. De kosten hiervan mogen volgens de wet nooit meer zijn dan de wettelijke rente.

Zit je in de schulden dan is het sowieso een goed idee om aan schuldregelingen te werken. Er zijn genoeg opties. Zo kan je via de gemeente ook een lening krijgen om uitstaande schulden in 1x af te lossen. Daarnaast biedt de overheid schuldhulp aan. Je kan daarbij met hulp of zelfstandig eraan werken om je schulden af te lossen.

zelf-schulden-regelen

Risico’s snelle leningen

Als je snel geld nodig hebt en wilt over gaan tot lenen dan kan het zijn dat je weinig oplet op de kosten van de leningen. Bovendien is het niet altijd meteen duidelijk wat de kosten van een lening zijn. De minilening bijvoorbeeld kent veel verborgen kosten die niet meteen duidelijk zijn. Veel mensen beseffen dit pas als ze de lening hebben aangevraagd.

Die kosten kunnen oplopen van 25 tot 35 % van de leensom, maar moet wel terugbetaald worden en vaak al binnen 2 tot 5 weken Er zijn mensen die dit over het hoofd zien en hierdoor dieper in de schulden raken. Let dus goed op en denk goed na voor je akkoord gaat met een lening.

Het is in de meeste gevallen dan ook beter om een lening af te sluiten met een aanbieder zonder zulke absurd hoge kosten. Ga dan ook niet over tot een lening bij een minileningaanbieder. Maar dit kan in de meeste gevallen alleen als je meer dan een minimum inkomen hebt, als je boven de 23 jaar bent en indien je ook geen negatieve BKR registratie aan je broek hebt. Maar ook voordat je een lening afsluit, stel jezelf de vraag of je de lening ook echt nodig hebt.