Direct geld op je rekening

U wilt graag snel geld op uw bankrekening? Daar zijn meerdere manieren voor. Zo kunt u bijvoorbeeld een minilening lenen, die moet u vaak binnen een maand terugbetalen tegen een hoge vergoeding. Maar direct geld ... Lees meer

U wilt graag snel geld op uw bankrekening? Daar zijn meerdere manieren voor. Zo kunt u bijvoorbeeld een minilening lenen, die moet u vaak binnen een maand terugbetalen tegen een hoge vergoeding. Maar direct geld lenen op je bankrekening kan ook door bij uw bank ‘rood staan’ aan te vragen of door per direct geld op te nemen van uw creditkaart. Tot slot kunt u ook denken aan het verpanden van spullen, of een lening aanvragen bij een van de aanbieders hieronder.


Inhoud

Rood staan bij de bank

Rood staan bij de bank is vaak wel binnen 1 of 2 dagen geregeld. Na uw aanvraag online checkt de bank uw kredietwaardigheid en of u wel voldoende geld op uw rekening gestort krijgt. Is dat het geval dan krijgt u vaak binnen een dag of twee goedgekeurd dat u rood mag staan. Dan heeft u niet direct geld op uw rekening, maar kunt u wel extra geld opnemen.

Geld overschrijven met Creditkaart

Met uw creditkaart kunt u vaak ook geld overschrijven. Dat is een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om direct even snel geld op uw rekening te hebben. U kan dit vaak alleen doen op de vaste rekening die u heeft opgegeven. Maar bij bijna alle creditkaart aanbieders kunt u dit doen. Heeft u nog geen creditkaart, dan kunt u die ook aanvragen natuurlijk.


Snel geld lenen met verpanden

U kunt ook ervoor kiezen om snel geld in handen te hebben door het verpanden van uw spullen. U kunt hiervoor terecht bij speciale pandjeshuizen of gemeentelijke stadsbanken. U levert dan iets in dat waarde heeft en krijgt dat direct geld hiervoor. Na een afgesproken periode kunt u uw spullen weer terugkrijgen als u het geld weer teruggeeft plus de rente van het geleende geld. Dit is vaak snel geregeld. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld sieraden, een auto, scooter, fiets, spelcomputer, telefoon, enz.

Direct geld op je rekening met bkr

Heeft u negatieve een bkr registratie en wilt u snel geld op uw rekening zonder bkr? Dan zijn er ook mogelijkheden. Zo kunt u een minilening zonder bkr aanvragen of u kunt ook ervoor kiezen om spullen te verpanden. Hierbij heeft u geen last van een BKR kredietcheck. Maar let wel op: de BKR toetsing is er niets voor niets. Zorg er dan ook voor dat u niet (dieper) in de schulden raakt!

Minilening Aanvragen

Voor het aanvragen van een minilening is niet veel nodig. U kunt bij een aantal minilening aanbieders in Nederland terecht voor een minilening. Bij een aantal doet u dit zonder enig papierwerk, zo hoeft u alleen maar een formulier in te vullen. Bij een andere aanbieder moet u wel iets meer doen, maar die is wel iets goedkoper.

Een minilening kost echter wel veel geld. Zo kunt u direct een lening aanvragen van 200 euro, maar kost u dit wel ruim 40 euro aan extra kosten buiten de rentekosten van 14% om. Dit is sinds een aantal jaren niet toegestaan in Nederland, om u in bescherming te nemen vanwege deze hoge kosten. Daarom opereren de minilening aanbieders vanuit landen zoals Malta en Engeland. Zie hier voor meer informatie.


Lenen voor snel schulden aflossen?

Heeft u schulden en heeft u daarom snel geld nodig? U kunt er ook aan denken om een afspraak te maken met de schuldeiser. Bel de schuldeiser op om hiernaar te vragen. Vaak is er wel iets mogelijk. U kunt een afspraak maken om het benodigde bedrag in termijnen te betalen. Zelfs met een deurwaarder en of een incassobureau valt er te praten, maar als het al zover is, dan kunt u het beste ook direct een afspraak maken met de schuldhulp.