Snel zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers

Mogelijkheden voor zakelijk geld lenen zonder cijfers of een snel zakelijk krediet zonder jaarcijfers. Een zakelijke lening zonder jaarcijfers aanvragen is steeds makkelijker te doen. Zoek je een zakelijke lening met spoed? Een aantal ... Lees meer


Mogelijkheden voor zakelijk geld lenen zonder cijfers of een snel zakelijk krediet zonder jaarcijfers. Een zakelijke lening zonder jaarcijfers aanvragen is steeds makkelijker te doen. Zoek je een zakelijke lening met spoed? Een aantal aanbieders heeft de markt van zakelijke leningen flink opgeschud in Nederland. Zij hebben snel zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers mogelijk en makkelijk gemaakt.


Bekijk hieronder het overzicht van de aanbieders voor een bedrijfslening zonder jaarcijfers om goed te kunnen vergelijken en de mogelijkheden voor jouw onderneming te zien. Je kan vanaf hier direct een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers. Er zijn speciale aanbieders om je te helpen als je spoed hebt of snel een zakelijk krediet nodig hebt.

Let op dat je de kosten van de lening kan dragen. Als je de lening niet kan terugbetalen, dan ben je als eenmanszaak of zzp’er vaak persoonlijk verantwoordelijk. Sluit dan ook geen lening af als je bedrijf gewoonweg niet levensvatbaar meer is. Schulden kunnen zich erg snel opstapelen.

Inhoud

Snel zakelijk lenen zonder jaarcijfers

 • Ga je voor een zakelijke lening naar een bank, dan heb je meestal jaarcijfers nodig van de afgelopen drie jaar. Dit geldt ook voor privé-leningen als zzp. Hier zijn nu andere oplossingen voor, waarmee een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers mogelijk is.
 • Waar een prive lening zzp zonder jaarcijfers eigenlijk niet mogelijk is in Nederland, kan je vaak wel iets regelen met een snelle zakelijke lening zonder jaarcijfers, bijvoorbeeld via een aanbieder zoals Qeld.

Zakelijke lening zonder jaarcijfers

Ben je ondernemer en werk je zelfstandig, bijvoorbeeld als ZZP’er, en wil je geld lenen, dan heb je vaak jaarcijfers nodig van de laatste 3 jaar. Dit is niet het geval bij alle aanbieders. Ga je geld lenen via de bank dan heb je eigenlijk altijd wel jaarcijfers nodig, maar er zijn ook aanbieders die bijvoorbeeld kijken naar je cashflow en waar je een zakelijke lening zonder jaarcijfers kunt aanvragen.

Deze aanbieders zijn in een aantal gevallen wel wat duurder, maar je bent wel veel flexibeler uit met je lening. Je kan meestal wel binnen enkele dagen een hoop extra geld ter beschikking hebben. Wel is het zo dat je de lening meestal zakelijk moet gebruiken. Het is dus nodig om investeringen te doen. Een deel van het geld kan je trouwens wel gewoon persoonlijk gebruiken, zolang het doel van de lening maar zakelijk is.

Geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers? In een aantal gevallen wordt er niet eens gevraagd naar de reden van je lening, en dus kan je de lening ook gebruiken als privé lening zzp zonder jaarcijfers.


Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers

 • Qeld belooft de snelste te zijn, met een makkelijk aanvraagproces van 1 minuut en een concreet financieringsvoorstel binnen een uur. Zodra u dit voorstel online ondertekent, dan storten zij dezelfde dag nog het geld. Speciaal geschikt voor kleine bedrijven en ZZP’ers, met leningen vanaf 1000 euro.
 • Bridgefund geeft ook snel zakelijk krediet aan ZZP’ers en MKB’ers zonder jaarcijfers maar met een minimale jaaromzet van 75.000 euro. Om een aanvraag in te dienen, upload je de recente transacties van je zakelijke rekening en moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK.
 • Floryn NL biedt direct een zakelijke lening als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. Floryn biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dit is een doorlopend krediet of rekening courant krediet voor ondernemers. U kunt daarmee flexibel aflossen en geld opnemen van uw krediet, tot uw kredietlimiet.
 • KredietVooruit.nl is een aanbieder van bedrijfsleningen waarbij de terugbetaling van de lening regelt via het afromen van uw cashflow via binnenkomende pinbetalingen of automatische incasso. Het terugbetalen is flexibel en hangt af van de omzet die u binnenhaalt.
 • Pinvoorschot is een pionier van dit soort leningen en biedt ook leningen met automatische terugbetalingen voor webshops.
 • CapitalBox kent iets strengere voorwaarden, maar biedt ook snel en makkelijk zakelijk krediet zonder jaarcijfers. Enige voorwaarde is een minimale jaaromzet van € 75.000.
 • Atlantis Financiers biedt een impulskrediet speciaal voor ondernemers zonder jaarcijfers. U kunt een lening krijgen als u bijvoorbeeld openstaande facturen heeft. U kunt hier ook terecht voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter kunt u hier zakelijk lenen zonder jaarcijfers. Helemaal onder aan dit artikel vindt u soortgelijke aanbieders.
 • OPR Bedrijfskrediet is een ander goed voorbeeld van een aanbieder die niet moeilijk doet over de aanvraag. Deze aanbieders is in de meeste gevallen nog duurder dan de meeste aanbieders, maar u kunt hier wel direct een lening krijgen met een persoonlijke garantsteller voor BV, eenmanszaken, ZZP’ers en VOF.
 • Zie hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor zakelijke leningen zonder jaarcijfers. In meer details leggen we uit hoe de aanvraag werkt bij de diverse aanbieders voor een zakelijke krediet zonder jaarcijfers.

Zakelijk geld lenen zonder cijfers

Zakelijk geld lenen zonder bank hoeft niet per se moeilijk te zijn of lastig te realiseren. Er zijn veel speciale online platforms waar u zo terecht kan met uw verhaal. Deze platforms hebben deskundigen in dienst die u bij de aanvraag zullen helpen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij platforms voor crowdfunding, zoals
Collin Crowdfund , waar u begeleiding krijgt voor het plaatsen van de aanvraag voor een zakelijke lening.

Bovendien kunt u vaak snel een zakelijk krediet krijgen. Een groot aantal aanvragen zijn binnen 48 uur al verzekerd van hun geld. In veel gevallen wordt overigens eerst gekeken naar cashflow en niet eens zozeer naar kredietwaardigheid. Zo zijn er ook steeds meer aanbieders van zakelijke leningen waar u direct zakelijk krediet kan krijgen. Een voorbeeld is OPR Bedrijfskrediet, waar u alleen een lening kan krijgen met een garantsteller (dit kan overigens ook uzelf zijn).

 • Er zijn ook aanbieders zoals KredietVooruit.nl die een lening verstrekken en met wie u terugbetaling regelt door het afromen van uw cashflow via pin of automatische incasso. U betaalt de lening dan terug met kleine bedragen.

Collin Crowdfund is een zakelijke kredietverstrekker die voor u het geld verzamelt van particuliere investeerders. U krijgt via dit platform de kans een lening aan te vragen zonder veel bureaucratisch gedoe. U kunt de aanvraag voor de zakelijke lening doen binnen 10 minuten en binnen 2 werkdagen heeft u de beslissing binnen of uw lening door kan gaan of niet.

Behalve Collin Crowdfund zijn er ook andere platforms voor crowdfunding ofwel zakelijk krediet via investeerders. Denk hierbij aan Symbid.nl en Geldvoorelkaar.nl.

zakelijk-geld-lenen-zonder-bkr

CapitalBox is een hele andere soort aanbieder van zakelijk krediet. U kunt hier gewoon snel en makkelijk zakelijk geld lenen. Het krediet wordt bovendien snel gestort. De minimale lening is 2.000 euro en maximaal kunt u 50.000 euro lenen voor uw bedrijf. Wel zijn de kosten van deze leningen over het algemeen een stuk duurder dan bijvoorbeeld leningen via de bank of via de crowdfunding platforms hierboven.

U kunt bovendien deze lening niet echt gebruiken als startkapitaal of als starter. Volgens de kleine letters moet u een gevestigd bedrijf zijn met een gemiddelde jaaromzet van minimaal 75.000 euro. CapitalBox doet geen toetsing bij het BKR, wel bij EDR Credit Services in Den Haag. Dat bureau kijkt specifiek naar kredietgegevens van bedrijven en heeft een database met daarin informatie over betalingsachterstanden in het zakelijke circuit.

Een andere erg makkelijke manier voor snel geld te lenen zonder jaarcijfers is via Floryn NL (voorheen InvoiceFinance). Hier krijgt u een zakelijke vorm van een doorlopend krediet. U spreekt een kredietlimiet af, en tot u het limiet heeft bereikt, kunt u altijd bijlenen. Dit is dus handig om snel wat extra kapitaal vrij te maken.

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers pinbetaling aanbieders

krediet-vooruit-nl

KredietVooruit.nl is een nieuwe aanbieder in Nederland die het ook weer net even wat anders aanpakt. Een lening wordt namelijk automatisch afgelost via pinbetalingen of via andere facturen. Kredietvooruit houdt automatisch een deel van de betalingen in en betaalt u de rest van het bedrag. Het is krediet via pinbetaling of via automatische incasso.

Want heb je geen pin-automaat? Dan is er ook de optie om met dagelijkse incasso te betalen. Ze incasseren elke dag, 5 dagen in de week. Dit proces gaat volledig automatisch. Dit gebeurt allemaal op basis van een vast percentage van de omzet. Verdien je meer, dan betaal je dus ook sneller je lening af.

Een soortgelijke aanbieder is Pinvoorschot. Zij pionierden deze vorm van zakelijk geld lenen. Het principe is dan ook exact hetzelfde als Kredietvooruit. Je krijgt een lening en betaalt deze terug via de pinbetalingen. Deze betalingen lopen dan ook via Pinvoorschot en na aftrek van de terugbetaling (een vast percentage) krijg je de rest van het geld gewoon op je rekening gestort.

Er is bij Pinvoorschot geen optie om via facturen te betalen of automatische incasso. Ze zijn dus minder flexibel. Wel kunnen ze een voorstel op maat maken en krijg je altijd een adviseur over de vloer die naar je situatie kijkt. Bovendien hebben ze ook nog een ander uniek product: WEB voorschot. Dit is met name handig voor webwinkels.

Iedere dag wordt een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.

 • Via Swishfund NL kunt u direct geld lenen vanaf 3.000 euro en met een looptijd van 3 maanden. De maximale rente is 2.3% op maandbasis en de bijkomende eenmalige kosten zijn 2% met een minimum van 650 euro. Dit is dus best prijzig, maar de lening is wel makkelijk af te sluiten en is bovendien geschikt voor starters met negatieve BKR als je tenminste al een jaar actief bent met een omzet van 50.000 euro.
 • Overige voorwaarden voor een lening bij Swishfund: De lening is alleen voor bedrijven die in Nederland ingeschreven staan bij de KvK en een zakelijke bankrekening hebben. Daarbij moet je bedrijf tenminste een jaar economisch actief zijn en minimaal €50.000,- omzet hebben in het afgelopen jaar.

Swishfund


Bedrijfslening via facturen verkopen

Je kan de zakelijke lening ook aanvragen via een marktplaats als Loanstreet NL. Zij checken direct voor jouw bedrijf de mogelijkheden bij nog veel meer aanbieders. Ze kijken bijvoorbeeld voor jou ook nog naar de mogelijkheden bij Cannock, Ebury, Boozt24 en Voldaan.

De opties via Loanstreet NL zijn vooral erg handig als je bijvoorbeeld uitstaande facturen hebt en op zoek bent naar een lening door je uitstaande facturen te verkopen. Dit heet ook wel factoring.

 • Het unieke systeem van Loanstreet NL gaat op basis van je boekhouding. Het geeft je binnen een paar minuten direct duidelijkheid. Ze presenteren je gratis en overzichtelijk de kansen, kosten en voorwaarden per financierder. Je hebt dus geen jaarcijfers nodig.
 • Bovendien krijg je ook begeleiding door hun experts indien nodig blijkt.
 • Je kan hiermee bijvoorbeeld ook snel een zakelijke lening krijgen dankzij eventuele openstaande facturen die je hebt. Dit laatste kan bijvoorbeeld via Voldaan.