Snel Geld Lenen Met Onderpand

Spullen verpanden is een veel beproefde manier om direct geld in je handen te hebben. Snel geld lenen met onderpand is veilig en kent weinig risico’s. Je kan denken aan het verpanden van sieraden, ... Lees meer

Spullen verpanden is een veel beproefde manier om direct geld in je handen te hebben. Snel geld lenen met onderpand is veilig en kent weinig risico’s. Je kan denken aan het verpanden van sieraden, auto’s, scooters, spelcomputers, telefoons en televisies. Met het verpanden van spullen kan je later, tegen betaling van de rente, je spullen weer terugkrijgen of terugkopen.


Inhoud

Stadsbank van Lening

Om spullen te verpanden, kan je terecht bij een zogenaamde pandjeshuis of bijvoorbeeld bij de Stadsbank van Lening. De spullen laat je daar taxeren en vaak krijg je er direct nog geld voor. Je moet vaak wel het aankoopbewijs meenemen, maar dit is niet altijd nodig. Je kan de voorwaarden van te voren online checken of even bellen. Er zijn namelijk pandjeshuizen die niet moeilijk doen als je het bonnetje  niet meer hebt.

stadsbank-van-lening spullen verpanden

Daarnaast is er ook een verschil tussen de gemeentelijke kredietbanken die je bijvoorbeeld in Amsterdam vindt, en de commerciële pandjeshuizen. In de pandjeshuizen verkoop je daadwerkelijk het eigendomsrecht. In ruil krijg je het eerste recht op terugkoop. Ben je te laat met je geld, dan mag het pandjeshuis je verpande spullen ook aan derden verkopen. Bij de gemeentelijke Stadsbank van Lening is dit niet zo makkelijk en blijf jij wettelijk eigenaar.

Spullen verpanden kan ook goed als je geen inkomen hebt. Het is een slimme manier van geld lenen zonder inkomen omdat je er weinig risico mee loopt. Je kan er namelijk niet verder mee in de schulden raken. Je leent namelijk geen geld dat je terug moet betalen, je laat een onderpand achter. Kan je het geld niet teruggeven, dan raak je de verpande spullen kwijt. Je raakt hierdoor niet in de schulden.

Kijk op de website www.pandjeshuisoverzicht.nl voor een overzicht van pandjeshuizen in Nederland.

auto verpanden

Auto Verpanden

Je kan ook je auto verpanden. Of scooter, motor, caravan of camper. Je kan dan wel je auto niet meer gebruiken maar je hebt wel direct cash in je handen of direct geld op je bankrekening. Voor mogelijkheden kijk bijvoorbeeld op Kentekenverpanden.nl. Andere opties vindt u bijvoorbeeld via Vandaagverkopen.nl en Vandaagverpanden.nl.