Geld lenen voor bedrijf en bedrijfslening aanvragen

Geld lenen voor bedrijf en bedrijfslening aanvragen

Een bedrijfskrediet aanvragen kan sinds enkele jaren makkelijk en eenvoudig via nieuwe aanbieders van zakelijke leningen. De eisen zijn minder geworden dan wat u van de bank gewend bent. Bij de meeste aanbieders krijgt u te maken met een automatisch project waarbij u direct kan zien of u voor een lening in aanmerking komt. U heeft hierbij bovendien de keuze tussen diverse soorten leningen, zoals een doorlopend zakelijk krediet, zakelijk crowdfunding, een snelle lening of het uitbesteden van de aanvraag als u het allemaal te veel werk vindt.

In ons overzicht hieronder ziet u direct bij elke aanbieders u terecht kan voor de verschillende soorten zakelijke leningen. Let trouwens goed op dat sommige aanbieders een stuk duurder zijn dan anderen. Bovendien zijn er soms ook provisiekosten die u moet betalen. Dit laatste is vooral het geval bij doorlopend zakelijk krediet of een rekening courant krediet die u bij de meeste banken kunt afsluiten.

Snel zakelijk lenen zonder jaarcijfers

 • Jaarcijfers zijn vooral bij de nieuwste aanbieders niet nodig. Bij banken en dergelijke wél.
 • Bent u ZZP’er, dan krijgt u bij de banken en een aantal aanbieders ook een BKR toetsing.

Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers

 • Funding Circle biedt crowdfunding. Voor een bedrijfskrediet zonder jaarcijfers neemt u eerst hier een kijkje. Zij zijn ook geschikt voor ZZP en VOF en zijn meestal goedkoper dan de overige aanbieders hieronder.
 • Qeld belooft de snelste te zijn, met een makkelijk aanvraagproces van 1 minuut en een concreet financieringsvoorstel binnen een uur. Zodra u dit voorstel online ondertekent, dan storten zij dezelfde dag nog het geld. Speciaal geschikt voor kleine bedrijven en ZZP’ers, met leningen vanaf 1000 euro.
 • Bridgefund geeft ook snel zakelijk krediet aan ZZP’ers en MKB’ers zonder jaarcijfers maar met een minimale jaaromzet van 75.000 euro. Om een aanvraag in te dienen, upload je de recente transacties van je zakelijke rekening en moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK.
 • Floryn NL biedt direct een zakelijke lening als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. Floryn biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dit is een doorlopend krediet of rekening courant krediet voor ondernemers. U kunt daarmee flexibel aflossen en geld opnemen van uw krediet, tot uw kredietlimiet.
 • KredietVooruit.nl is een aanbieder van bedrijfsleningen waarbij de terugbetaling van de lening regelt via het afromen van uw cashflow via binnenkomende pinbetalingen of automatische incasso. Het terugbetalen is flexibel en hangt af van de omzet die u binnenhaalt.
 • Pinvoorschot is een pionier van dit soort leningen en biedt ook leningen met automatische terugbetalingen voor webshops.
 • B2BusinessLening kent iets strengere voorwaarden, maar biedt ook snel en makkelijk zakelijk krediet zonder jaarcijfers. Enige voorwaarde is een minimale jaaromzet van € 75.000.
 • Atlantis Financiers biedt een impulskrediet speciaal voor ondernemers zonder jaarcijfers. U kunt een lening krijgen als u bijvoorbeeld openstaande facturen heeft. U kunt hier ook terecht voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter kunt u hier zakelijk lenen zonder jaarcijfers. Helemaal onder aan dit artikel vindt u soortgelijke aanbieders.
 • OPR Bedrijfskrediet is een ander goed voorbeeld van een aanbieder die niet moeilijk doet over de aanvraag. Deze aanbieders is in de meeste gevallen nog duurder dan de meeste aanbieders, maar u kunt hier wel direct een lening krijgen met een persoonlijke garantsteller voor BV, eenmanszaken, ZZP’ers en VOF.
 • Zie hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor zakelijke leningen zonder jaarcijfers. In meer details leggen we uit hoe de aanvraag werkt bij de diverse aanbieders voor een zakelijke krediet zonder jaarcijfers.

zakelijk geld lenen zonder bank

Bedrijfslening via facturen verkopen

Je kan de zakelijke lening ook aanvragen via een marktplaats als Loanstreet NL. Zij checken direct voor jouw bedrijf de mogelijkheden bij nog veel meer aanbieders. Ze kijken bijvoorbeeld voor jou ook nog naar de mogelijkheden bij Cannock, Ebury, Boozt24 en Voldaan.

De opties via Loanstreet NL zijn vooral erg handig als je bijvoorbeeld uitstaande facturen hebt en op zoek bent naar een lening door je uitstaande facturen te verkopen. Dit heet ook wel factoring.

 • Het unieke systeem van Loanstreet NL gaat op basis van je boekhouding. Het geeft je binnen een paar minuten direct duidelijkheid. Ze presenteren je gratis en overzichtelijk de kansen, kosten en voorwaarden per financierder. Je hebt dus geen jaarcijfers nodig.
 • Bovendien krijg je ook begeleiding door hun experts indien nodig blijkt.
 • Je kan hiermee bijvoorbeeld ook snel een zakelijke lening krijgen dankzij eventuele openstaande facturen die je hebt. Dit laatste kan bijvoorbeeld via Voldaan.