Snel zakelijk geld lenen

Snel zakelijk geld lenen nodig dan zijn er speciale zakelijke leningen waarbij u direct en binnen 1 dag snel geld kunt lenen als ondernemer. Deze mogelijkheden zijn er ook voor ZZP’ers. Heeft u een ... Lees meer


Snel zakelijk geld lenen nodig dan zijn er speciale zakelijke leningen waarbij u direct en binnen 1 dag snel geld kunt lenen als ondernemer. Deze mogelijkheden zijn er ook voor ZZP’ers. Heeft u een BV, VOF of eenmanszaak dan is zakelijk krediet ook met spoed te krijgen.


Snel zakelijk krediet

Snel zakelijk geld lenen hoeft bovendien ook niet per se duur te zijn. Met de huidige technologie hoort u al vaak binnen enkele uren – in sommige gevallen zelfs binnen 10 minuten – of uw aanvraag voor een zakelijk krediet is goedgekeurd. Zie hieronder de belangrijkste aanbieders van deze snelle zakelijke leningen.

  • Bridgefund heeft snel zakelijk krediet voor ZZP en MKB met een minimale jaaromzet van 75.000 euro. Voor een snelle aanvraag van een zakelijke lening, upload je de recente transacties van je zakelijke rekening en moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK. Je hoeft geen jaarcijfers te overleggen. Je krijg bijna direct antwoord.
  • Floryn biedt flexibel zakelijk krediet aan. Dat is een soort doorlopend krediet, maar dan voor ondernemers. Een zakelijke lening aanvragen bij Floryn kan alleen voor bedrijven met een minimale jaaromet van 100.000 euro.
  • Bij KredietVooruit.nl krijgt u ook vrijwel direct bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. De terugbetaling van de lening gaat met kleine bedragen via automatische incasso of via eventuele pinbetalingen die u ontvangt.
  • Qeld belooft de snelste te zijn, met een makkelijk aanvraagproces van 1 minuut en een concreet financieringsvoorstel binnen een uur. Zodra u dit voorstel online ondertekend, dan storten zij dezelfde dag nog het geld. Speciaal geschikt voor kleine bedrijven en ZZP’ers.
  • OPR Bedrijfskrediet is ook erg vlot. De leningen zijn wel wat duurder (totale kostenpercentages beginnen hier bij 12,5% en kunnen oplopen tot maar liefst 95%), maar u kunt hier direct een lening krijgen als eenmanszaak, ZZP’er en VOF zonder een reden op te geven. Leningen werken via een garantsteller, maar ook dit wordt voor u makkelijk gemaakt: u kunt als privé-persoon ook zelf garant staan voor uw bedrijfslening of zzp-lening.
  • CapitalBox is ook erg prijzig, maar hier heeft u helemaal geen garantsteller nodig. Een lening is zo geregeld en u hoeft weinig papierwerk te doen. Enige voorwaarde is een jaaromzet van € 75.000. Op zoek naar een zakelijke lening zonder gedoe? Zolang u de (trouwens erg dure) lening maar terugbetaalt, doet deze aanbieder nergens moeilijk over.
  • Met Atlantis Financierders heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een Impulskrediet, een Ondernemerskrediet, Lease of Factoring, bijvoorbeeld als u openstaande facturen heeft. U kunt hier terecht voor een lening zonder bkr toetsing, of een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter (in geval van lease). Zodra u uw bedrijfsnaam invoert, ziet u direct de opties. Enige voorwaarde is dat u €250.000 aan jaaromzet heeft.
  • Er zijn hiernaast nog meer varianten en manieren om een zakelijke lening te krijgen. Zie verder hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers of een zakelijke lening zonder bkr toetsing, zoals Floryn en Pinvoorschot.

Een groot aantal aanvragen zijn binnen 48 uur al verzekerd van hun geld. In veel gevallen wordt overigens eerst gekeken naar cashflow en niet eens zozeer naar kredietwaardigheid.

krediet-vooruit-nl