Over ons

De website perdirectgeldlenen.nl biedt informatie over krediet en leningen. De website wilt consumenten en zakelijke bezoekers informeren over alle mogelijke vormen van krediet. Wij informeren hen graag over de mogelijkheden en risico’s die er zijn. Wij willen graag eerlijke informatie geven in de vorm van reviews van kredietverstrekkers en transparante informatie over kredietverstrekkers in Nederland.


Het is voor ons een belangrijke missie om informatie zo eerlijk en transparant mogelijk te brengen. Wij willen niet dat mensen zomaar snel een lening willen afsluiten, maar juist dat zij bewust zijn van de grote risico’s die een lening kan meebrengen. Dit geldt zowel voor de particuliere bezoekers, als zakelijke. Er zijn vrij veel websites die mensen misleiden en veel verkeerde informatie geven. Dit is vaak op het eerste oog niet duidelijk, maar helaas staan veel van die websites toch hoog in de zoekmachines. Onze missie is proberen hier tegenwicht aan te bieden.

Via deze website vinden bezoekers ook advertenties van aanbieders van leningen. Hierbij maakt de website gebruik van affiliate marketing. Los daarvan maken wij zelf eigenlijk nauwelijks reclame voor enige aanbieder. Wij willen zo eerlijk mogelijk en informatief mogelijk zijn. Voor meer informatie over de advertenties en hoe u deze ook kunt blokkeren kijkt u op de privacy pagina.

Als u wilt samenwerken of vragen heeft, kunt u met ons uiteraard ook contact opnemen.