Zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers

Op zoek naar zakelijk geld lenen zonder bkr en jaarcijfers? ZZP’ers krijgen bij de meeste banken maken met een BKR toets als ze zakelijk geld willen lenen. Maar met de nieuwste aanbieders van zakelijke ... Lees meer

Op zoek naar zakelijk geld lenen zonder bkr en jaarcijfers? ZZP’ers krijgen bij de meeste banken maken met een BKR toets als ze zakelijk geld willen lenen. Maar met de nieuwste aanbieders van zakelijke leningen is het steeds makkelijker om een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers voor bijvoorbeeld een eenmanszaak te krijgen.


Vergelijk in ons overzicht de nieuwste aanbieders voor een zakelijke lening zonder bkr. Een zakelijke krediet zonder jaarcijfers kan je bij al deze aanbieders aanvragen. Je kan hiermee goed vergelijken en de direct de mogelijkheden zien voor jouw onderneming met betrekking tot zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers en BKR toetsing.

  Zakelijke lening zonder gedoe

 • Zakelijk geld lenen zonder bkr toetsing of ook wel een bedrijfskrediet zonder bkr valt tegenwoordig makkelijk en snel te regelen.
 • Een zakelijk krediet zonder BKR toetsing is dus vooral geschikt voor een ZZP-er, of in enkele gevallen voor een VOF. Zakelijk lenen zonder BKR toetsing als ZZP-er kan ook, maar daar zitten hogere persoonlijke risico’s aan.
 • Ben je ZZP’er of heb je eenmanszaak, dan ben je zélf als persoon financieel verantwoordelijk voor de lening. Kan je de lening niet terugbetalen, dan worden het persoonlijke schulden.

Inhoud

Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Sinds een aantal jaar zijn er veel nieuwe aanbieders van zakelijke leningen. Zij hebben creatieve oplossingen om u een bedrijfslening aan te bieden met diverse betalingsregelingen. Deze leningen zijn ook geschikt als lening voor een zzp’er met bkr en als een ZZP bedrijfslening.

Deze aanbieders doen geen BKR toetsing, maar let op dat een aantal van deze leningen duur kan uitvallen. De algemene kostenpercentages op jaarbasis zijn er vanaf 3.5%, tot zelfs bijna 100%. Het aanvragen van een lening gaat trouwens wel zeer makkelijk: in veel gevallen hoef je niet eens een reden van uw lening op te geven, of deze te bewijzen. De stelregel is eigenlijk: hoe makkelijker de lening, hoe hoger de kosten en hoe hoger is uw risico.

 • Bridgefund geeft snel zakelijk krediet zonder BKR toetsing aan ZZP en MKB met een minimale jaaromzet van 75.000 euro. Om een aanvraag in te dienen, upload je de recente transacties van je zakelijke rekening en moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK.
 • Bij KredietVooruit.nl is er geen BKR toetsing voor een zakelijke lening, maar een minimale omzet van 50.000 op jaarbasis is wel nodig. Hier regelt u de terugbetaling van de lening via flexibele automatische incasso of via pinbetalingen die u eventueel ontvangt.
 • Via Floryn NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. Floryn biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dit is een soort doorlopend krediet of rekening courant krediet voor ondernemers. U kunt altijd geld opnemen van uw krediet en flexibel aflossen, totdat u uw kredietlimiet heeft bereikt.
 • Een aanbieder zoals Qeld heeft trouwens wel BKR toetsing voor ZZP’ers maar biedt voor de rest wel snelle oplossingen voor een zakelijke lening zonder gedoe. Je kan er lenen vanaf 1500 euro.
 • CapitalBox kent hogere prijzen, maar biedt snel en makkelijk zakelijk krediet zonder BKR toetsing. Enige voorwaarde is een jaaromzet van € 75.000.
 • Atlantis Financiers biedt een impulskrediet speciaal voor ondernemers zonder jaarcijfers. U kunt een lening krijgen als u bijvoorbeeld openstaande facturen heeft. U kunt hier ook terecht voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter kunt u hier zakelijk lenen zonder jaarcijfers. Helemaal onder aan dit artikel vindt u soortgelijke aanbieders.
 • Bij 5in5 is er geen minimale omzeteis en is de zakelijke lening ook voor starters. De leningen zijn de duurste in de markt, maar u kunt hier direct een lening krijgen zonder BKR toetsing voor eenmanszaken, ZZP’ers en VOF zonder een reden op te geven.
 • Er zijn hiernaast nog meer varianten en manieren om een zakelijke lening te krijgen. Zie verder hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers of een zakelijke lening zonder bkr toetsing, zoals Invoice Finance and Pinvoorschot.

bedrijfslening zonder bkr

Bent u op zoek naar een ZZP lening zonder bkr voor uzelf, voor uw bedrijf, of bijvoorbeeld voor een BV danwel VOF, en heeft u als persoon een negatieve BKR registratie, dan kunt u direct gebruik maken van de volgende aanbieders voor een bedrijfskrediet zonder bkr.

Wees wel bewust van het risico dat u loopt. Er zijn genoeg voorbeelden van ZZP’ers en ondernemers die niet goed met geld omgaan, en vervolgens jarenlang bezig zijn met het terugbetalen van dure zakelijke leningen. Snel zakelijk lenen zonder gedoe levert vaak juist problemen op bij het terugbetalen, niet bij het aanvragen ervan.

Zakelijke lening voor zzp’er zonder BKR toetsing

Welke oplossingen zijn er voor een bedrijfslening zonder bkr toetsing? Op zoek naar een zakelijke lening bijvoorbeeld als ZZP-er of voor uw B.V., wij hebben voor u de mogelijkheden op een rijtje. Zakelijk lenen kan bijvoorbeeld ook als u als ZZP-er zonder een BKR check, maar daar zitten wel grotere risico’s aan.

AanbiederOmzet nodig
(gem. jaarbasis)
5in5 Bedrijfskrediet
Pinvoorschot12.000
Kredietvooruit50.000
SwishFund50.000
Bridgefund75.000
CapitalBox75.000
Floryn NL100.000
Atlantis250.000

zakelijk geld lenen zonder bkr


Zakelijk lenen zonder bkr

CapitalBox is een nieuwe aanbieder in Nederland. Het is misschien wel de makkelijkste manier om een lening aan te vragen. U kunt hier bovendien snel zakelijk geld lenen zonder gedoe. Het geld wordt snel gestort, binnen 48 uur na de aanvraag kunt u al het geld binnen hebben. De minimale lening is 2.000 euro en maximaal kunt u 50.000 euro lenen voor uw bedrijf.

U kunt de lening echter niet gebruiken als startkapitaal. U moet namelijk al een gevestigd bedrijf zijn met een gemiddelde jaaromzet van minimaal 75.000 euro. CapitalBox doet geen toetsing bij het BKR, wel bij EDR Credit Services in Den Haag. De leningen zijn makkelijk te krijgen, maar wel duur. Zij rekenen bovendien de rente per maand, niet per jaar.

Ons gemiddelde, gehanteerde maandelijks rentepercentage bedraagt 3% van het door u geleende kapitaal en is gebaseerd op onze kredietbeoordeling van uw onderneming. Per lening berekenen wij u éénmalig transactiekosten van 2,95% over het door het geleende bedrag.

 • Via Floryn NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. Floryn (voorheen InvoiceFinance NL) biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dat is een nieuwe dienst waarbij u altijd extra geld kunt opnemen van uw krediet, tot dat u uw kredietlimiet heeft bereikt. Hiermee heeft u altijd en per direct kapitaal beschikbaar. Het is in feite een zakelijk doorlopend krediet voor ondernemers.

Terugbetalen met kleine bedragen

KredietVooruit.nl is een nieuwe aanbieder in Nederland die het net even anders aanpakt. Een lening wordt namelijk automatisch afgelost via pinbetalingen of andere facturen. Kredietvooruit houdt dan automatisch een deel van de betalingen in en betaalt u de rest van het bedrag.

Heb je geen pin-automaat? Dan is er ook de optie om met dagelijkse incasso te betalen. Ze incasseren elke dag, 5 dagen in de week. Dit proces gaat volledig automatisch. Dit gebeurt allemaal op basis van een vast percentage van de omzet. Verdien je meer, dan betaal je dus ook sneller je lening af.

   
  Een soortgelijke aanbieder is Pinvoorschot. Zij pionierden deze vorm van zakelijk geld lenen. Het principe is dan ook exact hetzelfde als Kredietvooruit. Je krijgt een lening en betaalt deze terug via de pinbetalingen. Deze betalingen lopen dan ook via Pinvoorschot en na aftrek van de terugbetaling (een vast percentage) krijg je de rest van het geld gewoon op je rekening gestort.

  Er is bij Pinvoorschot geen optie om via facturen te betalen of automatische incasso. Ze zijn dus minder flexibel. Wel kunnen ze een voorstel op maat maken en krijg je altijd een adviseur over de vloer die naar je situatie kijkt. Bovendien hebben ze ook nog een ander uniek product: WEB voorschot. Dit is met name handig voor webwinkels.

Iedere dag wordt een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.

 • Via Swishfund NL kunt u direct geld lenen vanaf 3.000 euro en met een looptijd van 3 maanden. De maximale rente is 2.3% op maandbasis en de bijkomende eenmalige kosten zijn 2% met een minimum van 650 euro. Dit is dus best prijzig, maar de lening is wel makkelijk af te sluiten en is bovendien geschikt voor starters met negatieve BKR als je tenminste al een jaar actief bent met een omzet van 50.000 euro.
 • Overige voorwaarden voor een lening bij Swishfund: De lening is alleen voor bedrijven die in Nederland ingeschreven staan bij de KvK en een zakelijke bankrekening hebben. Daarbij moet je bedrijf tenminste een jaar economisch actief zijn en minimaal €50.000,- omzet hebben in het afgelopen jaar.

Swishfund

Wat kost zakelijk geld lenen?

Zakelijk geld lenen zonder toetsing is niet moeilijk te regelen. Via bovenstaande aanbieders is er vaak weinig papierwerk. De kosten van deze soort nieuwe zakelijke leningen zijn echter niet laag. Ze zijn vaak hoger dan bij traditionele aanbieders.

Dit is belangrijk om in de gaten te houden. Ben je ZZP-er en heb je een negatieve BKR? Wees dan bewust van de risico’s om een nieuwe lening aan te vragen. Gaat je omzet omlaag en je winst, dan kan je (nog) dieper in de schulden raken. Dit is je onderneming vaak niet waard.

De kosten lijken in eerste instantie best laag, maar de werkelijke kosten zijn vaak hoger dan het lijkt. Zo zijn er aanbieders die relatief lage rentepercentages noemen, maar die gelden zijn per maand. Op jaarbasis kunnen de kosten uitlopen tot 50% of maar liefst 90%. Vergelijk daarom de diverse aanbieders om zeker te zijn van wat je wil en kan.

krediet-vooruit-nl

Bedrijfslening via facturen verkopen

Je kan de zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers ook aanvragen via een online marktplaats zoals Loanstreet NL. Zij bekijken direct de kansen die jouw bedrijf heeft bij nog enkele aanbieders. Ze kijken bijvoorbeeld ook nog naar Cannock, Ebury, Boozt24 en Voldaan. Deze zijn vooral handig als je openstaande facturen hebt die je direct kan inwisselen voor zakelijk krediet.

De opties via Loanstreet NL zijn vooral erg handig als je bijvoorbeeld uitstaande facturen hebt en op zoek bent naar een lening door je uitstaande facturen te verkopen. Dit heet ook wel factoring.

 • Het unieke systeem van Loanstreet NL gaat op basis van je boekhouding. Het geeft je binnen een paar minuten direct duidelijkheid. Ze presenteren je gratis en overzichtelijk de kansen, kosten en voorwaarden per financierder. Je hebt dus geen jaarcijfers nodig.
 • Bovendien krijg je ook begeleiding door hun experts indien nodig blijkt.
 • Je kan hiermee bijvoorbeeld ook snel een zakelijke lening krijgen dankzij eventuele openstaande facturen die je hebt. Dit laatste kan bijvoorbeeld via Voldaan.