Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Zakelijke lening zonder bkr toetsing


Op zoek naar een zakelijke lening bijvoorbeeld als ZZP-er of voor uw B.V., het is goed om de mogelijkheden te weten. Zakelijk lenen kan bijvoorbeeld ook zonder BKR toetsing als u ZZP-er bent, maar daar zitten wel grotere risico’s aan. Wij bekijken voor u de nieuwste aanbieders voor zakelijk krediet zonder BKR toetsing en zakelijk lenen zonder bank.

Zakelijk geld lenen zonder bkr toetsing

Sinds 2015 en tot aan 2018 zijn er veel nieuwe aanbieders op de markt bijgekomen die zakelijke leningen aanbieden en creatieve oplossingen hebben voor de terugbetaling of de financiering. Deze leningen kennen geen BKR toetsing en zijn vaak ook wel iets duurder dan een gewone zakelijke leningen. Bent u op zoek naar een lening als zzp-er of voor uw BV danwel VOF en heeft u als persoon een negatieve BKR registratie, dan kunt u gebruik maken van deze aanbieders voor een bedrijfskrediet zonder bkr.

  • Via de impulskrediet van Atlantis Financiers kunt u direct een lening krijgen als u openstaande facturen heeft. U kunt hier ook terecht voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter.
  • U kunt ook een kijkje nemen bij Funding Circle waar u terecht kunt voor crowdfunding. Bij Eenmanszaken (ZZP) en VOF’s meldt Funding Circle het krediet bij BKR.
  • Een ander goed voorbeeld is OPR Bedrijfskrediet. Deze zijn wel duur maar u kunt hier wel direct een lening krijgen met een garantsteller zonder BKR toetsing voor eenmanszaken, ZZP’ers en VOF. B2BusinessLening is ook erg prijzig, maar hier heeft u helemaal geen garantsteller nodig.
  • Er zijn daarnaast nog meer varianten en manieren om een zakelijke lening te krijgen. Met een aanbieder van bedrijfsleningen zoals KredietVooruit.nl regelt u bijvoorbeeld de terugbetaling van de lening door het afromen van uw cashflow via pin of automatische incasso.
  • Zie verder hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers of een zakelijke lening zonder bkr toetsing.

bedrijfslening zonder bkr


B2BusinessLening is een nieuwe aanbieder in Nederland. Het is misschien wel de makkelijkste manier om een lening aan te vragen. U kunt hier bovendieng snel zakelijk geld lenen. Het geld wordt bovendien snel gestort, binnen 48 uur na de aanvraag kunt u al het geld binnen hebben. De minimale lening is 2.000 euro en maximaal kunt u 50.000 euro lenen voor uw bedrijf.

U kunt de lening echter niet gebruiken als startkapitaal. U moet namelijk al een gevestigd bedrijf zijn met een gemiddelde jaaromzet van minimaal 75.000 euro. B2BusinessLening doet geen toetsing bij het BKR, wel bij EDR Credit Services in Den Haag. De leningen zijn makkelijk te krijgen, maar wel duur. Zij rekenen bovendien de rente per maand, niet per jaar.

Ons gemiddelde, gehanteerde maandelijks rentepercentage bedraagt 3% van het door u geleende kapitaal en is gebaseerd op onze kredietbeoordeling van uw onderneming. Per lening berekenen wij u éénmalig transactiekosten van 2,95% over het door het geleende bedrag.

zakelijk-geld-lenen-zonder-bkr


Via InvoiceFinance NL kunt u geen lening aanvragen, maar u kunt wel direct geld krijgen als u openstaande facturen heeft. Veel opdrachtgevers betalen namelijk erg traag uw facturen uit. InvoiceFinance NL biedt een nieuwe dienst aan waarbij u direct uw facturen betaalt krijgt. Hierdoor heeft u direct meer kapitaal beschikbaar en dit kan u een lening schelen.

Bij InvoiceFinance NL werkt het zo: u kiest een bedrag van de factuur dat u als lening wilt ontvangen. U krijgt dan direct dat bedrag op uw rekening gestort. Zodra de factuur van uw klant door InvoiceFinance NL is geïnd, dan ontvangt u het resterende bedrag minus de kosten van de lening op uw rekening gestort.

InvoiceFinance NL is erg transparant over de kosten. U ziet onder aan de hoofdpagina een schuiver waarbij u direct kunt zien wat de kosten per factuur zijn. Heeft u bijvoorbeeld een factuur van 5000 euro, dan krijgt u vandaag nog 4099 euro uitbetaald. Het resterende bedrag van 750 euro krijgt u nadat uw debiteur heeft betaald. De rest, 151 euro, zijn de kosten, inclusief BTW (waarvan u de BTW ook nog eens kunt terugvragen). Betaalt uw klant te laat, dan loopt u wel de risico dat de kosten hoger oplopen (1% per 30 dagen).

invoice-nederland


KredietVooruit.nl is een nieuwe aanbieder in Nederland die het net even anders aanpakt. Een lening wordt namelijk automatisch afgelost via pinbetalingen of andere facturen. Kredietvooruit houdt dan automatisch een deel van de betalingen in en betaalt u de rest van het bedrag.

Heb je geen pin-automaat? Dan is er ook de optie om met dagelijkse incasso te betalen. Ze incasseren elke dag, 5 dagen in de week. Dit proces gaat volledig automatisch. Dit gebeurt allemaal op basis van een vast percentage van de omzet. Verdien je meer, dan betaal je dus ook sneller je lening af.

krediet-vooruit-nl


Een soortgelijke aanbieder is Pinvoorschot. Zij pionierden deze vorm van zakelijk geld lenen. Het principe is dan ook exact hetzelfde als Kredietvooruit. Je krijgt een lening en betaalt deze terug via de pinbetalingen. Deze betalingen lopen dan ook via Pinvoorschot en na aftrek van de terugbetaling (een vast percentage) krijg je de rest van het geld gewoon op je rekening gestort.

Er is bij Pinvoorschot geen optie om via facturen te betalen of automatische incasso. Ze zijn dus minder flexibel. Wel kunnen ze een voorstel op maat maken en krijg je altijd een adviseur over de vloer die naar je situatie kijkt. Bovendien hebben ze ook nog een ander uniek product: WEB voorschot. Dit is met name handig voor webwinkels.

Iedere dag wordt een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.


Wat kost zakelijk geld lenen

Zakelijk geld lenen zonder toetsing is niet moeilijk te regelen. Via bovenstaande aanbieders is er weinig papierwerk. De kosten van deze soort nieuwe zakelijke leningen zijn echter niet laag. Ze zijn vaak hoger dan bij traditionele aanbieders. Dit is belangrijk om in de gaten te houden. Ben je ZZP-er en heb je een negatieve BKR? Wees dan bewust van de risico’s om een nieuwe lening aan te vragen. Gaat je omzet omlaag en je winst, dan kan je (nog) dieper in de schulden raken. Dit is je onderneming vaak niet waard.


Funding Circle is een zakelijke kredietverstrekker die voor u het geld verzamelt van particuliere investeerders. U krijgt via dit platform de kans een lening aan te vragen zonder veel bureaucratisch gedoe. U kunt de aanvraag voor de zakelijke lening doen binnen 10 minuten en binnen 2 werkdagen heeft u de beslissing binnen of uw lening door kan gaan of niet.

Behalve Funding Circle zijn er ook andere platforms voor crowdfunding ofwel zakelijk krediet via investeerders. Denk hierbij aan Lendico, Symbid.nl en Geldvoorelkaar.nl. Maar uit onze ervaring blijkt dat de Funding Circle wel het meest gebruiksvriendelijk is.

zakelijk geld lenen zonder bank