Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Vergelijk de nieuwste aanbieders voor een zakelijke lening zonder bkr. Zakelijk geld lenen zonder bkr toetsing of ook wel een bedrijfskrediet zonder bkr valt makkelijk en snel te regelen – bovendien is het in een aantal gevallen ook goedkoop. Toch moet je bij een aantal aanbieders goed letten op de kosten en risico’s.

Een zakelijk krediet zonder BKR toetsing is ook geschikt voor een ZZP-er, of voor een VOF of B.V. Zakelijk lenen zonder BKR toetsing als ZZP-er kan dus ook, maar daar zitten hogere persoonlijke risico’s aan.

bedrijfslening zonder bkr

Zakelijk geld lenen zonder bkr toetsing

Sinds een aantal jaar zijn er veel nieuwe aanbieders van zakelijke leningen. Zij hebben creatieve oplossingen om u een bedrijfslening aan te bieden met diverse betalingsregelingen. Deze leningen zijn ook geschikt als lening voor een zzp’er met bkr.

  • Bridgefund geeft snel zakelijk krediet zonder BKR toetsing aan ZZP en MKB met een minimale jaaromzet van 75.000 euro. Om een aanvraag in te dienen, upload je de recente transacties van je zakelijke rekening en moet je minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK.
  • Bij KredietVooruit.nl is er geen BKR toetsing voor de zakelijke lening en geen minimale omzeteisen. Hier regelt u de terugbetaling van de lening via automatische incasso of via pinbetalingen die u eventueel ontvangt.
  • B2BusinessLening kent hogere prijzen, maar biedt snel en makkelijk zakelijk krediet zonder BKR toetsing. Enige voorwaarde is een jaaromzet van € 75.000.
  • Via Floryn NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. Floryn biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dit is een soort doorlopend krediet, maar dan voor ondernemers. U kunt altijd geld opnemen van uw krediet, totdat u uw kredietlimiet heeft bereikt.
  • Met Atlantis Financierders heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een Impulskrediet, een Ondernemerskrediet, Lease of Factoring, bijvoorbeeld als u openstaande facturen heeft. U kunt hier terecht voor een lening zonder bkr toetsing, of een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Ook als zzp’er of starter (in geval van lease). Zodra u uw bedrijfsnaam invoert, ziet u direct de opties. Enige voorwaarde is dat u €250.000 aan jaaromzet heeft.
  • Bij OPR Bedrijfskrediet is er geen minimale omzeteis. De leningen zijn wel het duurst in de markt (totale kostenpercentages beginnen hier bij 12,5% en kunnen oplopen tot maar liefst 95%), maar u kunt hier direct een lening krijgen zonder BKR toetsing voor eenmanszaken, ZZP’ers en VOF zonder een reden op te geven. Leningen werken via een garantsteller, maar ook dit wordt voor u makkelijk gemaakt: u kunt als privé-persoon ook zelf garant staan voor uw bedrijfslening of zzp-lening.
  • Er zijn hiernaast nog meer varianten en manieren om een zakelijke lening te krijgen. Zie verder hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers of een zakelijke lening zonder bkr toetsing, zoals Invoice Finance and Pinvoorschot.

Deze aanbieders doen geen BKR toetsing, maar let op dat een aantal van deze leningen duur kunnen uitvallen. Kostenpercentages zijn er vanaf 3.5%, tot maar liefs bijna 100%. Het aanvragen van een lening gaat overigens zeer makkelijk: in veel gevallen hoeft u niet eens een reden van uw lening op te geven. De stelregel is eigenlijk: Hoe makkelijker de lening, hoe hoger de kosten en hoe hoger is uw risico.

Bent u op zoek naar een ZZP lening zonder bkr voor uzelf, voor uw bedrijf, of bijvoorbeeld voor een BV danwel VOF, en heeft u als persoon een negatieve BKR registratie, dan kunt u direct gebruik maken van de volgende aanbieders voor een bedrijfskrediet zonder bkr.

AAnbiederTerugbetalingOmzet nodig
BridgefundDagelijkse incasso75.000
KredietvooruitPin of Incasso
OPR BedrijfskredietMaandelijks
B2B Business LeningMaandelijks75.000
AtlantisDiverse opties250.000
InvoiceFinance NLFlexibel100.000

Wees u wel bewust van het risico dat u loopt. Er zijn genoeg voorbeelden van ZZP’ers en ondernemers die niet goed met geld omgaan, en vervolgens jarenlang bezig zijn met het terugbetalen van dure zakelijke leningen. Snel zakelijk lenen zonder gedoe levert vaak juist problemen op bij het terugbetalen, niet bij het aanvragen ervan.

Zakelijk lenen zonder bkr

zakelijk-geld-lenen-zonder-bkr

B2BusinessLening is een nieuwe aanbieder in Nederland. Het is misschien wel de makkelijkste manier om een lening aan te vragen. U kunt hier bovendien snel zakelijk geld lenen zonder gedoe. Het geld wordt snel gestort, binnen 48 uur na de aanvraag kunt u al het geld binnen hebben. De minimale lening is 2.000 euro en maximaal kunt u 50.000 euro lenen voor uw bedrijf.

U kunt de lening echter niet gebruiken als startkapitaal. U moet namelijk al een gevestigd bedrijf zijn met een gemiddelde jaaromzet van minimaal 75.000 euro. B2BusinessLening doet geen toetsing bij het BKR, wel bij EDR Credit Services in Den Haag. De leningen zijn makkelijk te krijgen, maar wel duur. Zij rekenen bovendien de rente per maand, niet per jaar.

Ons gemiddelde, gehanteerde maandelijks rentepercentage bedraagt 3% van het door u geleende kapitaal en is gebaseerd op onze kredietbeoordeling van uw onderneming. Per lening berekenen wij u éénmalig transactiekosten van 2,95% over het door het geleende bedrag.

invoice-nederland

Via InvoiceFinance NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. InvoiceFinance NL biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dat is een nieuwe dienst waarbij u altijd extra geld kunt opnemen van uw krediet, tot dat u uw kredietlimiet heeft bereikt. Hiermee heeft u altijd en per direct kapitaal beschikbaar. Het is een soort doorlopend krediet, maar dan voor ondernemers.

krediet-vooruit-nl

KredietVooruit.nl is een nieuwe aanbieder in Nederland die het net even anders aanpakt. Een lening wordt namelijk automatisch afgelost via pinbetalingen of andere facturen. Kredietvooruit houdt dan automatisch een deel van de betalingen in en betaalt u de rest van het bedrag.

Heb je geen pin-automaat? Dan is er ook de optie om met dagelijkse incasso te betalen. Ze incasseren elke dag, 5 dagen in de week. Dit proces gaat volledig automatisch. Dit gebeurt allemaal op basis van een vast percentage van de omzet. Verdien je meer, dan betaal je dus ook sneller je lening af.

Een soortgelijke aanbieder is Pinvoorschot. Zij pionierden deze vorm van zakelijk geld lenen. Het principe is dan ook exact hetzelfde als Kredietvooruit. Je krijgt een lening en betaalt deze terug via de pinbetalingen. Deze betalingen lopen dan ook via Pinvoorschot en na aftrek van de terugbetaling (een vast percentage) krijg je de rest van het geld gewoon op je rekening gestort.

Er is bij Pinvoorschot geen optie om via facturen te betalen of automatische incasso. Ze zijn dus minder flexibel. Wel kunnen ze een voorstel op maat maken en krijg je altijd een adviseur over de vloer die naar je situatie kijkt. Bovendien hebben ze ook nog een ander uniek product: WEB voorschot. Dit is met name handig voor webwinkels.

Iedere dag wordt een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.


Wat kost zakelijk geld lenen?

Zakelijk geld lenen zonder toetsing is niet moeilijk te regelen. Via bovenstaande aanbieders is er vaak weinig papierwerk. De kosten van deze soort nieuwe zakelijke leningen zijn echter niet laag. Ze zijn vaak hoger dan bij traditionele aanbieders.

Dit is belangrijk om in de gaten te houden. Ben je ZZP-er en heb je een negatieve BKR? Wees dan bewust van de risico’s om een nieuwe lening aan te vragen. Gaat je omzet omlaag en je winst, dan kan je (nog) dieper in de schulden raken. Dit is je onderneming vaak niet waard.

De kosten lijken in eerste instantie best laag, maar de werkelijke kosten zijn vaak hoger dan het lijkt. Zo zijn er aanbieders die relatief lage rentepercentages noemen, maar die gelden zijn per maand. Op jaarbasis kunnen de kosten uitlopen tot 50% of maar liefst 90%. Vergelijk daarom de diverse aanbieders om zeker te zijn van wat je wil en kan.

zakelijk-geld-lenen