Snel geld lenen zonder gedoe

Per direct geld lenen zonder documenten. Direct en snel geld lenen zonder papierwerk en snel geld lenen zonder gedoe is niet de goedkoopste manier van geld lenen. In bijna alle gevallen moet je bovendien ... Lees meer


Per direct geld lenen zonder documenten. Direct en snel geld lenen zonder papierwerk en snel geld lenen zonder gedoe is niet de goedkoopste manier van geld lenen. In bijna alle gevallen moet je bovendien wel kunnen bewijzen dat je bijvoorbeeld voldoende inkomen hebt om de lening terug te betalen. Toch zijn er ook leningen die je kan afsluiten zonder papierwerk of zonder documenten. Geld lenen zonder bkr en zonder documenten is dus zeker mogelijk, zie direct hieronder de mogelijkheden.


 • Wilt u snel cash geld in uw handen en echt snel geld lenen, ga dan langs bij de Stadsbank van Lening in Amsterdam of een andere pandjeshuis in een van de grote steden in Nederland. Hier kunt u met een onderpand direct cash geld lenen. Er is hier geen BKR controle of toetsing.
 • Met een minilening kunt u online en zonder veel gedoe snel geld lenen. Een minilening aanvragen kan direct bij Saldodipje.nl.
 • Deze aanbieders beloven binnen 24 uur geld op uw rekening, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Die kosten zijn zo’n 25% tot 35% boven op de rente. Een lening van 200 euro betekent dus 240 tot 260 euro euro terugbetalen. Dat is erg veel geld en is niet verantwoord voor de meeste mensen.
 • Bij Santander kan je alles binnen 1 dag geregeld hebben. Je kan er lenen vanaf 1500 euro, met alleen rentekosten (dus geen extra kosten zoals bij een minilening) Hier moet je vaak wel een bewijs van inkomensten opsturen en ook een foto van je i.d., maar verder is het proces niet moeilijk. Bovendien is er ook een bkr-check.
 • Heeft u trouwens een creditcard, dan kunt u ook direct geld lenen met uw kaart zonder documenten op te sturen. Wilt u een creditkaart voor de toekomst, vergelijk dan de jaarlijkse kosten voor de creditcard en voor de gespreid terugbetalen faciliteit.
 • Meteen geld lenen kan ook via uw eigen bank. Vraag via de app rood staan aan. Of bij de meeste banken kunt u ook een andere lening aanvragen via de bankapp op uw telefoon. Ontvangt u inkomen op uw bankrekening, dan verloopt deze aanvraag vaak zonder moeite.

Let op: een minilening zonder gedoe kost u nu geen gedoe. Hij is makkelijk aan te vragen zonder papierwerk. Maar voor veel mensen komt het gedoe wel bij het terugbetalen! Vraag dus alleen zo’n minilening aan als u zeker weet dat terugbetalen ook geen gedoe oplevert.

Inhoud

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

 • Snel geld lenen zonder bkr en zonder documenten kan online met een minilening. Hiermee kunt u binnen 10 minuten snel geld lenen zonder gedoe. Een minilening zonder papierwerk kunt u aanvragen via Saldodipje.nl.
 • Deze aanbieders beloven binnen 24 uur geld op uw rekening, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Die kosten zijn zo’n 25 tot 35% boven op de rente.
 • Wilt u helemaal geen papierwerk en toch snel cash geld in uw handen, ga dan langs bij de stadsbank van lening of een andere pandjeshuis in Nederland. Daar kunt u nu geld lenen zonder documenten of geld lenen zonder papieren op te sturen.
 • Wilt u geld lenen om spullen te kopen, bekijk dan de alternatieven zoals spullen kopen en achteraf betalen zonder rente.

De meeste van de minilening aanbieders opereren zonder officiële vergunning van de AFM, de Autoriteit Financiële Markten in Nederland. Officieel moeten kredietorganisaties namelijk wel bij het BKR goed controleren of je kredietwaardig bent en geen bestaande schulden hebt. Maar een aantal kredietverstrekkers trekt zich hier weinig van aan en probeert van alles om onder de vergunningsplicht uit te komen. Hier kunt u dus met spoed geld lenen zonder gedoe, omdat zij in het buitenland zijn gevestigd.

minilening

Minilening zonder papierwerk

Deze leningen zonder papierwerk, ook wel minileningen of minikrediet, zijn zeker geen goedkope leningen. Ze berekenen extra kosten van maar liefst 25 tot 35 procent voor een verplichte garantsteller. Het voordeel is wel dat je kan lenen zonder papierwerk. Je hoeft alleen maar je bsn-nummer, je naam en adresgegevens en bankrekening op te geven.

Is het de eerste keer dat je bij deze krediet aanbieders geld gaat lenen, dan is het maximale bedrag meestal niet meer dan 400 euro. Daarna kan je wel tot 1500 euro lenen (de zogenoemde “pluslening”), maar de kosten zijn zo enorm hoog dat veel mensen elke maand weer meer lenen om hun schuld van de vorige maand af te lossen.

 • Veel mensen die snel geld willen lenen zonder papieren zitten al dusdanig in de problemen dat ze met deze snelle geldleningen juist nog meer gedoe krijgen met terugbetalen van schulden. Let dus goed op met wat je van tevoren doet.
 • Ook al denk je dat je snel geld nodig hebt direct wilt geld lenen zonder gedoe, neem even een rustpauze en denk er goed over na.
 • Door de hoge kosten van deze minileningen, die je wel vaak binnen een maand moet terugbetalen, kan je geldsituatie erg gefrustreerd raken.


Snel geld lenen zonder gedoe bij de Stadsbank van Lening

Een andere manier voor snel geld lenen zonder papierwerk of spoed geld lenen zonder papierwerk is door per direct langs te gaan bij de Stadsbank van Lening. Daar kan je bijvoorbeeld spullen zoals sieraden achterlaten in ruil voor geld. Je kan dan later weer het sieraad terugkrijgen als je het geleende geld weer terugbrengt. Hier zijn wel kosten aan verbonden maar deze zijn niet al te hoog.

Je kan bij deze speciale banken je spullen verpanden. Vaak voor negen maanden. Kan je de lening dan niet terugbetalen, dan kan je deze vaak ook weer verlengen. De kosten hiervan zijn vaak de kosten voor het afsluiten van de lening, alsook een bepaald rentepercentage.

Er zijn ook commerciële pandhuizen waar je spullen kan verpanden. Die zijn soms wel wat duurder, maar wel kunnen die dichter bij huis zijn. Want de gemeentelijke stadsbanken zijn vooral in enkele grote steden.

stands-bank-van-lening