Snel geld lenen zonder bkr

Geld lenen zonder bkr en toch direct geld op je rekening of binnen een dag contant geld in je handen? Per direct geld lenen zonder bkr toetsing kan op meerdere manieren. Veel mensen willen ... Lees meer


Geld lenen zonder bkr en toch direct geld op je rekening of binnen een dag contant geld in je handen? Per direct geld lenen zonder bkr toetsing kan op meerdere manieren. Veel mensen willen snel geld lenen zonder bkr middels een minilening zonder bkr. Dit is niet zonder risico. Heb je schulden, een laag inkomen of wil je minder risico, dan kan je maar beter niet voor een minilening zonder bkr kiezen. Er zijn gelukkig ook andere opties voor geld lenen zonder bkr check.


  • Snel geld lenen zonder bkr of met spoed geld lenen zonder bkr wordt het meest gedaan met een minilening zonder bkr. Deze minilening zijn best wel duur en zijn zeker niet zonder risico.
  • Heb je schulden en een negatieve BKR, dan is een veel slimmere optie om de schulden te gaan aflossen met een lening van sociale kredietbanken.
  • Als je een klein bedrag nodig hebt, kies dan voor spullen verpanden. Dat is goedkoper dan een minilening en bovendien kan je er geen extra schulden mee maken.
  • Daarnaast zijn er ook andere creatieve manieren voor geld lenen met bkr, zoals geld lenen van particulieren.
  • Bedenk ook waar je het geld voor nodig hebt, er zijn vaak ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld om aan nieuwe spullen te komen ook zonder een lening.

Inhoud

Geld lenen zonder bkr

Een veel gebruikte manier voor geld lenen zonder bkr is om spullen te verpanden. Verpanden houdt in dat u tijdelijk spullen achterlaat en daar geld voor krijgt. Wilt u uw spullen weer terug, dan brengt u het geld terug plus de rente. Veel mensen kiezen ervoor om bijvoorbeeld sieraden te verpanden, of andere spullen.

Deze manier van geld lenen is een van de meest betrouwbare manieren van snel geld lenen en bovendien kunt u hierdoor niet (nog meer) in de schulden terecht komen (mits het natuurlijk wel uw eigen spullen zijn). Daarnaast kunt u ook geld lenen met bkr via de sociale kredietbanken van de gemeente. Deze geven leningen aan mensen met een bkr registratie of met een laag inkomen. Ze helpen u bovendien graag als u schulden heeft of bijvoorbeeld een huurachterstand.

Minilening zonder BKR

De minilening zonder bkr is ook erg populair. Maar is erg duur en komt met veel risico. Want bij een minilening van 200 euro komt snel 30 tot 50 euro extra kosten bij, ook al is dat op de websites van minilening aanbieders niet meteen duidelijk. Officieel mogen minilening aanbieders van de overheid geen extra kosten in rekening brengen boven op de maximale rentevergoeding. Toch hebben veel aanbieders trucjes gevonden en ben je in veel gevallen veel extra geld voor een minilening. Die kosten lopen soms op tot maar liefst 30% bovenop het bedrag dat je leent.

minilening

Op de voorpagina van de website van Saldodipje,  ook een aanbieder van de minileningen zonder bkr, ziet u een afbeelding van de rentekosten. Daarmee doen ze net of een minilening heel goedkoop is. U ziet dat de rente volgens de regels maximaal 14% is op jaarbasis. Bij Saldodipje is het maximum bedrag dat je kan lenen maximaal 400 euro (als je daarna nog een keer leent kan je tot maximaal 800 euro lenen) en dus zijn de rentekosten slechts een paar euro. Maar de werkelijke kosten zijn veel hoger.

kosten-minilening

Zoals u kunt zien in de tabel hiernaast zijn de extra kosten maar liefst tussen de 20% en 30% van wat je leent. Dat zijn extra kosten die u ook moet terug betalen. Leen je bijvoorbeeld 300 euro voor 15 dagen, dan betaal je 1,72 euro rente en 63,16 euro aan extra kosten voor een ‘garantstelling’. Let dus op wat u doet!


Minilening zonder kosten

Tijdens het afsluiten van een minilening moet je een garantsteller kiezen. De meeste mensen die snel geld lenen kiezen dan voor de partij waar de minikredietverlener mee samenwerkt. Deze heet de Global Guarantee. Hiervoor betaal je dus extra geld. Maar je kan ook kiezen voor iemand die je persoonlijk kent als je kan bewijzen dat je hun gegevens hebt en schriftelijke toestemming. Dat is echter veel rompslomp, maar u bespaart wel veel kosten.

Snel geld lenen met een onderpand

Behalve de minileningen zijn er ook mogelijkheden om snel geld te lenen door waardevolle spullen te verpanden. Dit is een erg goedkope manier en bovendien erg veilig om snel geld te lenen. Je kan hiervoor terecht bij de Stadsbank van Lening in Amsterdam. Maar ook in andere plaatsen zijn er dit soort banken of commerciële pandhuizen. Deze manier van geld lenen is erg veilig want je kan je hiermee nooit (dieper) in de schulden steken. Zie voor meer info Geld lenen met Verpanden.

Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden om snel geld te lenen zonder bkr. Lees voor meer informatie het artikel Geld lenen met bkr.

Spullen kopen en achterafbetalen

Wil je trouwens geld lenen omdat je nieuwe spullen nodig hebt? Het is ook mogelijk spullen te kopen zonder meteen te betalen. Een groeiend aantal winkel biedt gratis de mogelijkheid aan om achteraf te betalen zonder rente. Kijk naar deze online winkels. Je betaalt dan voor je spullen pas na 2 tot 4 weken.

Onder andere bij Bol.com is dit mogelijk. Je kiest bij betaling dan voor de optie achteraf betalen. Als je trouwens niet op tijd betaalt dan krijg je een herinnering en daarna een aanmaning. Daar gaat minstens 3 weken overheen zonder dat je extra kosten zoals incassokosten hoeft te betalen. Dit gebeurt daarna pas. Zoek je een lening om een kapotte laptop of wasmachine te kopen bijvoorbeeld, dan is achteraf betalen in veel gevallen een goedkopere optie dan geld lenen.

Plaats je een bestelling bij bol.com of een externe verkoper, dan kun je tijdens het bestelproces één van de aangeboden betaalmethoden selecteren. Kies bijvoorbeeld voor ‘Achteraf betalen’, iDeal, creditcard of wissel je cadeaucard(s) en/of Air Miles in.


Spullen kopen met sociale lening

Daarnaast is het ook mogelijk om een sociale lening aan te vragen bij een sociale kredietbank voor het kopen van spullen. Dit kan alleen als als je of een laag inkomen hebt, te oud bent voor een lening (65+) of als je een negatieve BKR op je naam hebt staan. De sociale kredietbanken zijn in alle gemeenten en lenen vooral geld uit als je spullen nodig hebt die echt nodig zijn, bijvoorbeeld een nieuwe vloerbedekking, meubels of een televisie.

Deze sociale kredietbanken kunnen u ook helpen met uw schuld. Want een groot aantal mensen met een negatieve BKR heeft schulden en wellicht ook betalingsproblemen. Is dit voor u het geval, wees dan bewust van de risico’s, neem contact op met de instanties die u kunnen helpen. Kijk voor meer informatie ook eens op Zelf je schulden regelen.

zelf-schulden-regelen

  • Voor geld lenen zonder bkr toetsing, ook met spoed, heb je veel mogelijkheden en opties. Voor nog andere mogelijkheden die voor u kunnen gelden, kijkt u ook op de pagina geld lenen met bkr.

Zakelijke lening zonder bkr toetsing

Vergelijk de nieuwste aanbieders voor een zakelijke lening zonder bkr. Zakelijk geld lenen zonder bkr toetsing of ook wel een bedrijfskrediet zonder bkr valt makkelijk en snel te regelen – bovendien is het in een aantal gevallen ook goedkoop. Toch moet je bij een aantal aanbieders goed letten op de kosten en risico’s. Het is geschikt voor ZZP, eenmanszaken en BV die een lening willen aanvragen met een zakelijk karakter.