Met spoed een minilening

U wilt met spoed een minilening aanvragen? Snel geld op uw rekening kan al binnen een dag. Binnen 10 minuten geld gestort op uw rekening bijvoorbeeld via een minilening direct gestort. Een minilening met ... Lees meer


U wilt met spoed een minilening aanvragen? Snel geld op uw rekening kan al binnen een dag. Binnen 10 minuten geld gestort op uw rekening bijvoorbeeld via een minilening direct gestort.


Een minilening met spoed kan alleen bij Saldodipje. Bij Saldodipje.nl wordt de minilening direct gestort na goedkeuring van de aanvraag. Dit kan erg snel verlopen, maar soms ook wat trager.

  • Met een minilening kunt u binnen 10 minuten snel geld lenen. Een minilening aanvragen kan direct bij Saldodipje.nl. Deze aanbieder belooft binnen 24 uur geld op uw rekening, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Die kosten zijn zo’n 25 tot 35% boven op de rente.
  • Snel lenen zonder extra kosten kan bij Krediet Groep Nederland. Hier kunt een snelle lening aanvragen zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Binnen 20 minuten heeft u antwoord op uw aanvraag en heeft u al uw bewijzen klaar, dan kunt u binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening ontvangen bij een positieve aanvraag.
  • Als je kiest voor een doorlopend krediet van 1500 euro, dan hoef je ook niet alles direct op te nemen van je lening. Er zijn meerdere partijen bij wie je direct een lening kan aanvragen en binnen een dag een offerte zal ontvangen. Check bijvoorbeeld Krediet Groep Nederland of KredietSpotter.nl.

Minilening spoed

Let echter wel goed op. Ook al heeft u haast om geld te hebben, snel geld lenen met een minilening is duur. Zo betaalt u met gemak 20 euo voor een lening van 100 euro. Dit is niet altijd even duidelijk. Saldodipje bijvoorbeeld doet het voorkomen alsof u alleen een rente hoeft te betalen, maar er is meer. Zo is er een verplichte garantstelling en die is erg duur.

De garantstelling is een constructie van de minilening aanbieder om de Nederlandse wet te omzeilen. Hiervoor is het bedrijf al op de vingers getikt, en daarom opereert Saldodipje nu vanuit het buitenland.

Heb je meer tijd dan kunt u ook even kijken bij de alternatieven voor een minilening.