Met spoed een minilening


U wilt met spoed een minilening aanvragen? Snel geld op uw rekening kan al binnen een dag. Binnen 10 minuten geld gestort op uw rekening bijvoorbeeld via een minilening direct gestort.

Een minilening met spoed kan onder andere bij Cashper en Ferratum.nl. Beide minilening aanbieders betalen snel het krediet uit. Als u de procedure goed doorloopt wordt het geld binnen een dag gestort. Bij snelle acceptatie via Cashper wordt zelfs beloofd dit binnen 10 minuten te doen. Bij Ferratum.nl of Saldodipje.nl wordt de minilening direct gestort na goedkeuring van de aanvraag. Dit kan erg snel verlopen als u bijvoorbeeld bij de ABN Amro bank zit, via andere banken gaat dit minder snel.


  • Met een minilening kunt u binnen 10 minuten snel geld lenen. Een minilening aanvragen kan direct bij Ferratum.nl of Saldodipje.nl. Deze aanbieders beloven binnen 24 uur geld op uw rekening, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Die kosten zijn zo’n 25 tot 35% boven op de rente.
  • Snel lenen zonder extra kosten kan bij Nederlands Krediet Collectief. Hier kunt een snelle lening aanvragen zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Binnen 20 minuten heeft u antwoord op uw aanvraag en heeft u al uw bewijzen klaar, dan kunt u binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening ontvangen bij een positieve aanvraag.
  • Bij Santander kan je alles binnen 1 of 2 dagen ook wel geregeld hebben. Je kan er lenen vanaf 1500 euro. En als je kiest voor een doorlopend krediet bij Santander van 1500 euro, dan hoef je ook niet alles direct op te nemen van je lening.

Minilening spoed

Let echter wel goed op. Ook al heeft u haast om geld te hebben, snel geld lenen met een minilening is duur. Zo betaalt u met gemak 20 euo voor een lening van 100 euro. Dit is niet altijd even duidelijk. Ferratum bijvoorbeeld doet het voorkomen alsof u alleen een rente hoeft te betalen, maar er is meer. Zo is er een verplichte garantstelling en die is erg duur.

De garantstelling is een constructie van de minilening aanbieder om de Nederlandse wet te omzeilen. Hiervoor is het bedrijf al op de vingers getikt, en daarom opereert Ferratum nu vanuit het buitenland. Cashper doet hetzelfde maar dan anders. Ook dit bedrijf opereert vanuit het buitenland om de Nederlandse wet te omzeilen.

Snelle uitbetaling

Bij Cashper kunt u echter ook een minilening aanvragen zonder extra kosten, maar als u spoed hebt dan betaalt u extra. Om het geld direct gestort te krijgen, betaalt u zo 20 euro of zelfs 35 euro als het geleende bedrag hoger is. Dit betekent dat u alles wel terug moet betalen. Want ook al zijn de minilening waarschijnlijk niet legaal volgens de Nederlandse wet, u gaat wel de verplichting aan om de lening plus de extra kosten terug te betalen.

Bij Ferratum.nl moet u trouwens ook opletten. Het kan zijn dat het iets langer duurt bij Ferratum. Zij proberen namelijk eerst via uw bank te verifieren of uw naam wel correct is. Dit doen zij om fraude te voorkomen. Dit zal het geval zijn als zij niet zeker zijn van uw identiteit of bankrekening. Zo zeggen zij op de website:

Om de veiligheid van uw lening te garanderen is het mogelijk dat wij u vragen om € 0,01 naar ons over te maken indien u geen gebruik maakt van de ABN Amro. Indien u wel gebruik maakt van de ABN Amro maken wij € 0,01 naar uw rekening over. Dit doen wij ter controle van uw bankrekeningnummer.


Heeft u overigens meer tijd dan kunt u ook even kijken bij de alternatieven voor een minilening.