Lening oversluiten

Dure leningen kunt u eventueel inruilen voor goedkopere leningen. Wilt u hier meer over weten of wilt u een advies op maat? Er zijn mogelijkheden voor iedereen die graag hun lening oversluiten.

Een lening oversluiten is in de meeste gevallen alleen voordelig als u een doorlopend krediet wilt oversluiten. Dat kan namelijk volledig gratis. Maar ook een persoonlijke lening kunt u oversluiten. Dat kost alleen wel een ‘boete’ die u moet betalen. Vaak is het daarom niet extra voordelig om een lening over te sluiten. Toch kunt u het beste wel een berekening laten maken. Wie weet of het u wel wat oplevert.


Lening oversluiten met bkr registratie

Wilt u een lening oversluiten omdat u minder inkomsten heeft, of omdat u een baan bent verloren en een uitkering heeft gekregen. Of u zit in de schulden en wilt graag dure leningen inruilen? Dan is het wellicht verstandig om eens met een gemeentelijke kredietbank te praten. Die kunnen eventueel ook iets voor u doen. Zij zijn er namelijk speciaal voor mensen met een laag inkomen, een uitkering of een voor hen met schulden.

sociale-kredietbank-nederland