Goedkoop geld lenen

Op zoek naar een goedkope lening? Bedenk dan eerst wat voor u het meest belangrijk is: een lage rente of lage maandelijkse kosten. Goedkoop geld lenen doet u daarnaast het best online, niet via ... Lees meer

Op zoek naar een goedkope lening? Bedenk dan eerst wat voor u het meest belangrijk is: een lage rente of lage maandelijkse kosten. Goedkoop geld lenen doet u daarnaast het best online, niet via uw huidige bank. De rente van de banken liggen snel de helft hoger dan als u online een lening afsluit.


Het loont dan ook als u de aanbieders goed vergelijkt. Er zijn veel aanbieders op de markt en de meesten bieden leningen aan vanaf 4-5 procent rente. Via banken zoals ING, ABN en Rabobank is de rente al snel 8 of zelfs 9 procent. U kunt via ons direct en vrijblijvend een lening aanvragen via online aanbieders om uw kosten te vergelijken.

Inhoud

Goedkoop Geld Lenen met Lage Rente

Er zijn verschillende soorten leningen beschikbaar, grofweg gaat hier om het Doorlopend Krediet en om een Persoonlijke Lening. De rente van het doorlopend krediet is meestal lager dan de rente van een persoonlijke lening. Maar vergis u niet: de rente van het doorlopend krediet is flexibel en kan dus wel nadat u de lening heeft afgesloten stijgen. De rente van de persoonlijke lening staat wel vast en is daarom vaak ook hoger.

Wilt u goedkoop geld lenen en wilt u zekerheid? Zorg dan dat u een persoonlijke lening afsluit met de laagste rente. Dan loopt u het minste risico.

Korte of lange aflossingsperioden

De rente van uw lening hangt ook af van de tijd die u kiest om de lening terug te betalen. Kiest u voor een lange aflossingstijd, dan zal de rente lager zijn. Wilt u de lening snel terugbetalen, dan zal de rente hoger zijn. U zal dit verschil snel zien als u de leningen met elkaar vergelijkt.

Echter laat u zich niet verrassen. Want er zijn ook verschillende offertes voor een doorlopend krediet met verschillende aflossingstermijnen, terwijl u een doorlopend krediet niet eens echt af hoeft te lossen.

U hoeft alleen maar elke maand een bepaald afgesproken bedrag terug te betalen, maar met een doorlopend krediet kunt u altijd blijven lenen. Dit laatste komt uiteraard wel met een erg groot risico: dat op een bepaalde moment de rente kan gaan stijgen en u de lening niet meer terug kunt betalen.

Als u toch moet lenen, stap dan voor een gewone persoonlijke lening naar een bank en sluit een con­tract af voor een zo laag mogelijk leenbedrag (hoofdsom), met een zo kort mogelijke looptijd en zo laag mogelijke rente.