Zakelijke lening met negatieve bkr

Zakelijke lening met negatieve bkr

Zakelijke lening met negatieve bkr


Er zijn steeds meer aanbieders in Nederland voor een zakelijke lening met bkr. Deze zakelijke leningen zijn er ook voor ZZP’ers met BKR die een zakelijke lening willen aanvragen. Bij veel van deze aanbieders is het wel oppassen geblazen, want de kosten voor zakelijk lenen met bkr kunnen best hoog zijn. Maak dus een goede afweging. Gelukkig zijn er ook goedkopere zakelijke leningen met BKR aan te vragen. Ga direct naar ons overzicht.

Lening voor zzp’er met BKR

Welke oplossingen zijn er voor een bedrijfslening met negatieve bkr? Op zoek naar een zakelijke lening bijvoorbeeld als ZZP-er of voor uw B.V., wij hebben voor u de mogelijkheden op een rijtje. Zakelijk lenen kan bijvoorbeeld ook als u als ZZP-er een negatieve BKR registratie heeft, maar daar zitten wel grotere risico’s aan.

bedrijfslening zonder bkr

Zakelijke lening met BKR registratie

Voor een puur zakelijke lening krijgt u trouwens niet per se direct met het BKR te maken. Het BKR houdt de leningen bij van particulieren. Maar bent u hoofdelijk aansprakelijk voor uw onderneming, bijvoorbeeld omdat u een eenmanszaak heeft of een VOF, of simpelweg omdat u ZZP-er bent, dan krijgt u in een aantal gevallen wel met BKR te maken. Heeft u een negatieve BKR registratie, hoe kunt u dit dan omzeilen en toch een zakelijke lening afsluiten met bkr of zakelijk geld lenen met negatieve bkr?

Sinds 2015 en tot aan 2019 zijn er veel nieuwe aanbieders op de markt bijgekomen die zakelijke leningen aanbieden en creatieve oplossingen hebben voor de terugbetaling of de financiering. Deze leningen kennen geen BKR toetsing en zijn vaak ook wel iets duurder dan een gewone zakelijke leningen. Bent u op zoek naar een lening als zzp-er of voor uw BV danwel VOF en heeft u als persoon een negatieve BKR registratie, dan kunt u gebruik maken van deze aanbieders voor een bedrijfskrediet zonder bkr.

  • Bridgefund doet geen BKR toetsing, maar leningen zijn alleen mogelijk voor ZZP en MKB met een jaaromzet vanaf € 75.000. Je moet minimaal 12 maanden ingeschreven staan bij de KvK. Om een lening aan te vragen, upload u uw recente bankgegevens van uw zakelijke rekening.
  • Bij KredietVooruit.nl is er ook geen BKR toetsing. Hier regelt u de terugbetaling van de lening via automatische incasso of via pinbetalingen die u binnenkrijgt.
  • Qeld belooft de snelste te zijn, met een makkelijk aanvraagproces van 1 minuut en een concreet financieringsvoorstel binnen een uur. Zodra u dit voorstel online ondertekend, dan storten zij dezelfde dag nog het geld. Speciaal geschikt voor kleine bedrijven en ZZP’ers.
  • Een lening bij B2BusinessLening is zo geregeld en u hoeft weinig papierwerk te doen. Wel moet u minimaal 75000 euro omzet hebben.
  • Bij OPR Bedrijfskrediet is het makkelijk geld lenen, zonder een minimale omzeteis. De leningen zijn wat duur, maar u kunt hier wel direct een lening krijgen zonder BKR toetsing voor eenmanszaken, ZZP’ers en VOF. Leningen werken hier via een garantsteller, maar u kunt als persoon garant staan voor de zakelijke lening.
  • Via het impulskrediet van Atlantis Financiers kunt u een lening krijgen als u openstaande facturen heeft. Ook als zzp’er of starter. Zoekt u een lening voor startende ondernemers met bkr, dan is dit dus een goede optie.
  • Via InvoiceFinance NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. InvoiceFinance NL biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dat is een nieuwe dienst waarbij u altijd extra geld kunt opnemen van uw krediet, tot dat u uw kredietlimiet heeft bereikt. Hiermee heeft u altijd en per direct kapitaal beschikbaar. Het is een soort doorlopend krediet, maar dan voor ondernemers.
  • Er zijn daarnaast nog meer varianten en manieren om een zakelijke lening te krijgen. Zie verder hieronder meer voorbeelden van nieuwe financierders van bedrijfskredieten in Nederland voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers of een zakelijke lening zonder bkr toetsing.

Wees u wel bewust van het risico dat u loopt. Er zijn genoeg voorbeelden van ZZP’ers en ondernemers die niet goed met geld omgaan, en vervolgens jarenlang bezig zijn met het terugbetalen van dure zakelijke leningen. Snel zakelijk geld lenen zonder gedoe levert vaak juist problemen op bij het terugbetalen, niet bij het aanvragen ervan.

AAnbiederTerugbetalingOmzet nodig
BridgefundDagelijkse incasso75.000
KredietvooruitPin of Incasso
OPR BedrijfskredietMaandelijks
B2B Business LeningMaandelijks75.000
AtlantisDiverse opties250.000
InvoiceFinance NLFlexibel100.000

zakelijk-geld-lenen


B2BusinessLening is een nieuwe aanbieder in Nederland sinds 2017. U kunt hier snel zakelijk geld lenen. Het geld wordt bovendien snel gestort. De minimale lening is 2.000 euro en maximaal kunt u 50.000 euro lenen voor uw bedrijf.

U kunt deze soort lening helaas niet gebruiken als startkapitaal. Volgens de kleine letters moet u al een gevestigd bedrijf zijn met een gemiddelde jaaromzet van minimaal 75.000 euro. Let trouwens op: B2BusinessLening doet dus gegarandeerd geen toetsing bij het BKR, wel bij EDR Credit Services in Den Haag. Dat bureau kijkt specifiek naar kredietgegevens van bedrijven en heeft een database met daarin informatie over betalingsachterstanden in het zakelijke circuit.

zakelijk-geld-lenen-zonder-bkr


Via InvoiceFinance NL kunt u direct geld ontvangen als u minimaal €100.000 jaaromzet heeft. InvoiceFinance NL biedt u dan een flexibel zakelijk krediet aan. Dat is een nieuwe dienst waarbij u altijd extra geld kunt opnemen van uw krediet, tot dat u uw kredietlimiet heeft bereikt. Hiermee heeft u altijd en per direct kapitaal beschikbaar. Het is een soort [doorlopend krediet[(/doorlopend-krediet), maar dan voor ondernemers.


KredietVooruit.nl is een nieuwe aanbieder in Nederland die het ook weer net even wat anders aanpakt. Een lening wordt namelijk automatisch afgelost via pinbetalingen of via andere facturen. Kredietvooruit houdt automatisch een deel van de betalingen in en betaalt u de rest van het bedrag. Het is krediet via pinbetaling of via automatische incasso.

Want heb je geen pin-automaat? Dan is er ook de optie om met dagelijkse incasso te betalen. Ze incasseren elke dag, 5 dagen in de week. Dit proces gaat volledig automatisch. Dit gebeurt allemaal op basis van een vast percentage van de omzet. Verdien je meer, dan betaal je dus ook sneller je lening af.

krediet-vooruit-nl


Een soortgelijke aanbieder is Pinvoorschot. Zij pionierden deze vorm van zakelijk geld lenen. Het principe is dan ook exact hetzelfde als Kredietvooruit. Je krijgt een lening en betaalt deze terug via de pinbetalingen. Deze betalingen lopen dan ook via Pinvoorschot en na aftrek van de terugbetaling (een vast percentage) krijg je de rest van het geld gewoon op je rekening gestort.

Er is bij Pinvoorschot geen optie om via facturen te betalen of automatische incasso. Ze zijn dus minder flexibel. Wel kunnen ze een voorstel op maat maken en krijg je altijd een adviseur over de vloer die naar je situatie kijkt. Bovendien hebben ze ook nog een ander uniek product: WEB voorschot. Dit is met name handig voor webwinkels.

Iedere dag wordt een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.